Tuinverwarming: behaaglijk warm van je tuin genieten

Tuinverwarming is ideaal wanneer je ook later op de avond en op de wat frissere dagen lekker warm van je tuin wilt kunnen genieten. De zomer gaat vaak veel te snel voorbij. Met goede tuinverwarming kun je de zomer net even wat langer door laten lopen. Je kunt zelfs in de herfst nog buiten zitten als je gebruik maakt van een vorm van tuinverwarming. Wil jij ook behaaglijk warm van je tuin genieten? Dan kun je jouw favoriete soort tuinverwarming bestellen bij BuitenCompleet.

12 Artikelen |

Aflopend sorteren
 1. Pelletkorf 20

  Pelletkorf 20
  Speciale prijs € 89,00 Normale prijs € 129,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Pelletkorf 30

  Pelletkorf 30 Pelletkorf 30
  Speciale prijs € 98,00 Normale prijs € 139,00
  Op werkdagen vóór 15:30 uur besteld, volgende dag in huis
 3. Houtklover Stikkan 60cm

  Houtklover Stikkan 60cm Houtklover Stikkan 60cm
  Speciale prijs € 154,95 Normale prijs € 189,00
  1-3 werkdagen levertijd
 4. Flamman pook - blaaspijp

  Flamman pook - blaaspijp
  Speciale prijs € 79,00 Normale prijs € 89,00
  1-3 werkdagen levertijd
 5. Vuurkorf Niels

  vuurkorf niels
  € 44,95
  2-4 werkdagen levertijd
 6. Vuurkorf type Esther

  Practo vuurkorf zwaar 66,5cm
  Speciale prijs € 69,00 Normale prijs € 79,00
  2-4 werkdagen levertijd
 7. Terrasverwarmer telescopisch met wielen

  Terrasverwarmer telescopisch met wielen Terrasverwarmer telescopisch met wielen
  Speciale prijs € 215,00 Normale prijs € 289,00
  2-4 werkdagen levertijd
 8. Vuurschaal Coby

  Vuurschaal Coby
  € 79,00
  2-4 werkdagen levertijd
 9. Vuurschaal type Robin met BBQ rooster

  Vuurschaal type Robin met BBQ rooster
  Speciale prijs € 119,00 Normale prijs € 139,00
  2-4 werkdagen levertijd

12 Artikelen |

Aflopend sorteren

Terrasverwarming op gas

Tuinverwarming is er natuurlijk in diverse soorten. Wil je profiteren van optimaal gemak en een aangename warmte? Dan is de telescopische terrasverwarmer op gas wellicht een goede keuze. Deze terrasverwarmer staat op wielen, waardoor deze naar eigen inzicht makkelijk verplaatst kan worden. Door het moderne design past deze vorm van tuinverwarming niet alleen in iedere particuliere tuin, maar wordt deze ook zeker veel gezien op horecaterrassen.

Natuurlijke tuinverwarming met knetterend hout

Tuinverwarming is natuurlijk ook heel goed mogelijk op een natuurlijke manier. Het is heerlijk om van een aangename warmte te genieten in de tuin, van de geur van brandend hout en het sfeervolle knetteren. Het maakt iedere avond nét even gezelliger. Bij BuitenCompleet kun je diverse oplossingen vinden om van natuurlijke tuinverwarming te genieten. Denk bijvoorbeeld aan de vuurschalen, pelletkorven en vuurkorven.

Tuinverwarming van diverse merken

Het is natuurlijk heel belangrijk dat je altijd kunt vertrouwen op de goede werking van tuinverwarming, ongeacht de variant waar je gebruik van maakt. Veiligheid staat boven alles. Daarom hebben wij uitsluitend merken in ons assortiment opgenomen die de juiste veiligheidsgaranties bieden. Je kunt bij ons terecht voor tuinverwarming van Stikkan en het welbekende merk Practo Garden, maar ook ons eigen merk BuitenCompleet is vertegenwoordigd.

Kies tuinverwarming die bij je past

Als je een mooie tuin hebt, dan wil je daar natuurlijk zo veel mogelijk en zo lang mogelijk van genieten. Dit kan zeker met tuinverwarming, maar dan is het wel belangrijk dat je kiest voor tuinverwarming die goed bij je past. Iedere soort zorgt voor een andere look, maar ook voor een andere manier van verwarmen. Bij ons kun je diverse soorten tuinverwarming bestellen, zodat je altijd een oplossing vindt die goed bij je past.

Laat je door ons adviseren

Je kunt de gewenste tuinverwarming online bestellen als je een keuze hebt gemaakt. Vind je het lastig om zelf een keuze te maken? Wij adviseren je graag. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.