Tuinverlichting: van grondspotjes tot wandlampen

Tuinverlichting is er natuurlijk in de meest uiteenlopende soorten en maten. Bij BuitenCompleet ben je aan het juiste adres voor LED tuinverlichting. Waarom LED tuinverlichting? Omdat je daarmee profiteert van veel belangrijke voordelen. Natuurlijk bieden wij je niet alleen een ruim assortiment LED tuinverlichting, maar ook diverse benodigdheden, waaronder LED transformatoren, verlengsnoeren en kabelverbinders.

 1. Meest Verkocht
  Cree LED inbouwspot Toledo (set van 6)

  Cree LED inbouwspot Toledo (set van 6)

  € 199,95
  Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, volgende dag in huis
 2. Beste Deal
  Verlengsnoer zwart 2 meter (geïsoleerd)

  Verlengsnoer zwart 2 meter (geïsoleerd)

  Speciale prijs € 5,95 Normale prijs € 7,95
  Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, volgende dag in huis
 3. Nieuw in Collectie
  Verlengsnoer rood-zwart (2 meter)

  Verlengsnoer rood-zwart (10 meter)

  € 10,95
  Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, volgende dag in huis

LED spots voor sierlijke tuinverlichting

LED spotjes behoren tot de meest moderne, sfeervolle en sierlijke tuinverlichting op dit moment. Het mooie van deze vorm van tuinverlichting is wel dat je de LED spots voor buiten kunt plaatsen zoals jij het wilt. Zo vind je binnen het assortiment van BuitenCompleet LED grondspots, LED vlonderspots en LED prikspots. Met de LED tuinverlichting in de vorm van buitenspotjes kun je de tuin dus echt verlichten zoals jij het wilt. 

Tuinverlichting voor de veranda

Steeds meer mensen realiseren een mooie veranda in de tuin. Het is sfeervol, gezellig en in veel opzichten ook zeker praktisch. Maar wat doe je nu met de verlichting van de veranda? Hoe zorg je voor voldoende licht zonder de sfeer weg te nemen? Hier is ook een uitstekende oplossing voor te vinden in het assortiment tuinverlichting. Er zijn namelijk speciale LED spots voor de veranda te bestellen. 

Effectieve wandlampen voor buiten

Goede tuinverlichting kan op meerdere manieren worden gerealiseerd. Zoals eerder genoemd kun je kiezen voor LED spotjes die je in de grond monteert of in de aarde kunt prikken. Wil jij liever van bovenaf verlichten? Dan kies je voor tuinverlichting aan de wand, zoals aan de zijkant van een bestaande schuur of aan de gevel. Hiervoor hebben wij speciale LED wandlampen in diverse designs in ons online assortiment. 

Waarom kiezen voor LED tuinverlichting?

Er zijn veel soorten tuinverlichting. Waarom zou je nu specifiek kiezen voor LED tuinverlichting? Hier zijn meerdere redenen voor te noemen. Een heel belangrijke reden is wel de energiebesparing. LED lampen verbruiken gemiddeld 10 keer minder stroom dan de gemiddelde andere soort tuinverlichting. Spaarlampen zijn natuurlijk ook duurzaam, maar die hebben een aanloop nodig om vol licht te kunnen geven. LED tuinverlichting verlicht direct optimaal. LED lampen zijn zeer milieuvriendelijk en kennen een gemiddelde levensduur van 30.000 branduren. Wanneer je de tuinverlichting 8 uur per dag aan hebt, dan betekent dit dat je de LED lampjes pas na 10 jaar moet vervangen.

Tuinverlichting kopen bij BuitenCompleet

Je kunt altijd de juiste tuinverlichting kopen bij BuitenCompleet. Wij staan garant voor de hoge kwaliteit van al onze tuinlampen en toebehoren. Bestel je tuinverlichting online of neem contact met ons op voor meer informatie en advies.