Strooizout kopen bij BuitenCompleet

Ieder jaar krijgen we er wel weer mee te maken, sneeuw en gladheid! Laat je niet verrassen en zorg dat je altijd voldoende strooizout in huis hebt. Als je het droog bewaard kun je het onbeperkt gebruiken. De meeste mensen vinden het prachtig als de omgeving wit wordt door de sneeuw maar wapen je tegen de gevaren die het met zich mee kan brengen. Al sinds mensenheugenis gebruiken we zout om sneeuw te ontdooien. Doordat je zout strooit op je terras, stoep of inrit zorg je ervoor dat de ondergrond beter begaanbaar wordt.

2 Artikelen |

Aflopend sorteren

2 Artikelen |

Aflopend sorteren

Zorg voor een voldoende voorraad strooizout 

De weersomstandigheden kunnen snel veranderen. Zeker in nederland en België kunnen de weersomstandigheden plotseling omslaan. Zorg dat je hier goed op bent voorbereid bent door voldoende strooizout in huis te hebben. Wij adviseren om voordat het begint te sneeuwen al te strooien. Hierdoor heb je tot 80% minder zout nodig en de sneeuw hecht zich niet makkelijk meer op de ondergrond. BuitenCompleet heeft strooizout op voorraad. Bestel het veilig online en we zorgen dat het thuis bij je wordt geleverd.

Maak de ondergrond eerst sneeuwvrij

Veel mensen denken dat ze het strooizout direct op de sneeuwlaag aan moeten brengen. Dit is echter niet de juiste manier. Zorgt ervoor dat je de ondergrond vrij maakt met behulp van een een sneeuwschuiver. Strooi vervolgens 10 tot 20 gram (handje) strooizout over 1m2 oppervlak. Bij hevige sneeuval kun je deze deze dosering verhogen.