Tuinonderhoud: van tuinslang tot hogedrukreiniger

Tuinonderhoud omvat veel werkzaamheden. Ieder seizoen is er wel iets te doen in de tuin. Natuurlijk is goed tuinonderhoud belangrijk om het hele jaar door te kunnen genieten van een mooie, schone en goed verzorgde tuin. BuitenCompleet heeft een ruim assortiment met diverse producten voor een optimaal tuinonderhoud: van tuinslang tot hogedrukreiniger.

 1. Meest Verkocht
  Hozelock Micro Reel met 10 meter slang

  Hozelock Micro Reel met 10 meter slang

  € 24,50
  1-3 werkdagen levertijd
 2. Beste Deal
  Select slang 25 meter Ø 12,5 mm Hozelock

  Select slang 25 meter Ø 12,5 mm Hozelock

  Speciale prijs € 17,95 Normale prijs € 29,95
  1-3 werkdagen levertijd
 3. Nieuw in Collectie
  Buitenkraan zware uitvoering 3/4" x 20mm messing

  Buitenkraan zware uitvoering 1" x 25mm messing

  Speciale prijs € 39,95 Normale prijs € 44,95
  Op werkdagen vóór 12:00 uur besteld, volgende dag in huis

Sproeiers voor eenvoudig tuinonderhoud

Eén van de makkelijkste activiteiten op het vlak van tuinonderhoud is natuurlijk wel het sproeien. Dat wil zeggen: als je de juiste benodigdheden in huis hebt. Of je nu een grote of relatief kleine tuin hebt, wij bieden je de juiste oplossingen om effectief te kunnen sproeien in de tuin. Zo vind je bij ons slanghaspels, slangwagens, muurhaspels, spuitpistolen, tuinsproeiers en natuurlijk reguliere tuinslangen.

Alles voor een optimaal gemak bij tuinonderhoud

Of je nu groene vingers hebt of niet, als je van een mooie tuin wilt genieten is er tuinonderhoud nodig. Dit is zeker het geval wanneer je veel beplanting of een gazon hebt, maar ook bestrate tuinen hebben het nodige tuinonderhoud nodig. Het assortiment van BuitenCompleet biedt je de meest uiteenlopende artikelen om het tuinonderhoud makkelijker te maken. Hierbij kun je denken aan dompelpompen, tuinpompen en koppelstukken, maar ook aan slimme watertimers en buitenkranen. Alles voor jouw gemak tijdens het voeren van onderhoud aan je tuin.

Tuinonderhoud aan bestrate tuinen

Wie geen groene vingers heeft kiest er vaak voor om de tuin te laten betegelen of te laten voorzien van kunstgras. Heb je een compleet bestrate tuin? Dan heb je minimaal tuinonderhoud. Je tuin is onderhoudsvriendelijk, maar heeft op zijn tijd zeker nog wel het nodige tuinonderhoud nodig. Zo komt er vaak hier en daar nog wat onkruid tussen de tegels door. Hier kom je snel en eenvoudig vanaf met één van onze onkruidbranders. Natuurlijk kunnen de tegels ook wel eens een schoonmaakbeurtje gebruiken. Onze hogedrukreinigers maken deze klus een stuk eenvoudiger.

Duurzame producten voor een optimaal tuinonderhoud

Tuinonderhoud is tegenwoordig allang niet meer het welbekende ‘op de knieën door de tuin’. In deze moderne tijd kun je het jezelf heel makkelijk maken met onze producten voor een optimaal tuinonderhoud. Wij bieden je een breed assortiment met kwaliteitsproducten waar je jarenlang op kunt vertrouwen.

Bestel alles voor tuinonderhoud online

Je kunt al jouw benodigdheden voor een goed tuinonderhoud online bestellen bij BuitenCompleet. Maak je keuze en plaats eenvoudig je bestelling. Heb je nog vragen of wil je een professioneel advies? Neem dan gerust contact met ons op.