Over CompleetShops

CompleetShops-ons

Welkom bij CompleetShops, de overkoepelende naam voor webwinkels op het vlak van sauna’s, spa’s en jacuzzi’s, het buitenleven, zwembaden en vijvers. Elke webwinkel heeft zich gespecialiseerd op een ander vlak en mag zich rekenen tot de familie van de CompleetShops. Het aantal webwinkels groeit en daar zijn wij trots op. Wij vertellen je graag meer over het ontstaan van de CompleetShops webwinkels.

Het ontstaan van de CompleetShops familie

In december 2014 maakten wij een start aan het realiseren van onze droom. Het was onze wens om een e-commerce organisatie op te richten, waarbij online en offline winkelen werden gecombineerd. Het gemak van online shoppen en thuisbezorging van bestellingen, maar ook het advies en de expertise van een fysieke organisatie. Wij begonnen met het realiseren van een eerste webwinkel.

VijverCompleet

In april 2015 kwam de allereerste CompleetShops webwinkel online, namelijk VijverCompleet. In de maanden voorafgaande aan de lancering hebben we hard gewerkt om een mooi assortiment te realiseren met uitsluitend kwaliteitsproducten voor vijverbezitters. De webwinkel werd uiteindelijk gelanceerd met een assortiment van ruim 2.000 artikelen. In augustus 2015 waren we overtuigd van het succes van VijverCompleet en begonnen we te denken over het toevoegen van een tweede én een derde webwinkel om toe te voegen aan het CompleetShops gezelschap.

SaunaCompleet

Wij hebben een achtergrond in de wellness branche. De keuze voor de nieuwe webwinkel was dan ook vrij snel gemaakt. Het moest een webwinkel worden met sauna gerelateerde producten. Zo ontstond het idee voor SaunaCompleet, een webwinkel voor mensen die zoeken naar traditionele sauna’s, infraroodcabines en andere wellness producten. Doordat we SaunaCompleet realiseerden op hetzelfde platform als VijverCompleet was de webwinkel vrij snel klaar om gelanceerd te worden. Dit gebeurde uiteindelijk in november 2015.

BuitenCompleet

We dachten niet alleen aan het realiseren van een tweede webwinkel, maar ook aan het bouwen van een derde webwinkel. Terwijl er hard gewerkt werd aan het realiseren van SaunaCompleet werd er dus ook een plan van aanpak gemaakt voor een derde webwinkel. Wij wilden een webshop met producten voor tuinen, terrassen en balkons. Zo werd ook BuitenCompleet aan het gezelschap van CompleetShops toegevoegd. Deze CompleetShops webwinkel kwam uiteindelijk in januari 2016 online voor het grote publiek.

SpaCompleet en ZwembadCompleet

De grote drukte bij de drie webwinkels van CompleetShops hield ons goed bezig, maar na verloop van tijd begon het toch weer te kriebelen. We wilden de CompleetShops familie uitbreiden en wel met nóg twee webwinkels. Op de eerste plaats wilden we een webwinkel waarbij men terecht kan voor spa’s en spa gerelateerde producten. Daarnaast wilden wij ook de kant van de zwembaden op. In november 2017 namen we weer plaats aan de tekentafel met onze ontwerpers en websiteontwikkelaars. We maakten een plan van aanpak voor het realiseren van SpaCompleet en ZwembadCompleet. In maart 2018 werden de twee nieuwe webwinkels gelanceerd.

KampeerCompleet

Na het lanceren van SpaCompleet en ZwembadCompleet ontstond er weer tijd om verder te denken. Zwemmen, ontspannen, het buitenleven.. Kamperen! Wie houdt er nu niet van om lekker met een tent de wereld in te trekken en de mooie natuur te gaan ontdekken? Zo ontstond het idee voor KampeerCompleet, wederom een nieuwe telg van CompleetShops. De brainstormsessies laaiden weer op, de webdesigner ging aan de slag, producten werden nauwkeurig geselecteerd en content werd opgebouwd. Het begin van 2019 stond in het teken van het bouwen van KampeerCompleet en met resultaat. In de eerste week van juni 2019 werd de compleet nieuwe – en zeer goed uitgeruste – webwinkel gelanceerd voor iedereen die van kamperen houdt!

Onderhoud van de webwinkels van CompleetShops

Een webwinkel opbouwen is één ding, maar het onderhouden van een webwinkel is natuurlijk ook heel belangrijk. Alle CompleetShops webwinkels worden goed onderhouden en voortdurend voorzien van nieuwe producten binnen de assortimenten. Daarnaast wordt er optimale aandacht besteed aan de online veiligheid van onze klanten in de webwinkels. We houden de webwinkels veilig, betrouwbaar en actueel. Zo kreeg VijverCompleet in de zomer van 2018 nog een complete make-over. Bij alle webwinkels van CompleetShops kun je rekenen op een vriendelijke en deskundige klantenservice. Natuurlijk kun je je bestelling ook afhalen op de Huygensweg 13 te Schijndel. Kies bij je bestelling gewoon voor de optie 'afhalen' en we sturen je een bericht als de bestelling klaar staat.