Over BuitenCompleet

Wij zijn BuitenCompleet, onderdeel van CompleetShops. We zijn er voor iedereen die geïnteresseerd is in tuinartikelen. We geven je graag een advies met verstand van zaken en willen niets liever dan dat je een tevreden klant van ons wordt. 

2015 BuitenCompleet

Augustus We hebben besloten de CompleetShops familie uit te breiden met een nieuwe shop: BuitenCompleet. Samen met onze ontwerpers en websiteontwikkelaars wordt een plan van aanpak opgesteld. We willen klanten een mooie snelle, duidelijke en vooral overzichtelijke website aanbieden. 

2016 BuitenCompleet

Januari BuitenCompleet staat online.Een webshop waar we veel producten aanbieden voor in de tuin, op je terras en rondom het huis. Ook willen we mensen die zich aan het oriënteren zijn voor de aanschaf van een buitenkeuken of tuinmeubelen een goed en gedegen advies geven.

2017 BuitenCompleet

Augustus: De ontwikelaars van de software waar onze webshop op draait wordt drastisch vernieuwd. Een nieuwe versie komt beschikbaar. Alle data en klantgegevens moeten veilig worden overgezet en we hebben als doel dat de nieuwe BuitenCompleet shop in april 2018 klaar moet zijn.

SpaCompleet 2018  

Februari: Enkele nieuwe producten worden toegevoegd aan onze assortiment. Het exclusieve "Quoco" wil graag haar producten etaleren op onze webshop. We vinden het direct een prachtig product.

Aprili: BuitenCompleet is klaar voor de toekomst. Vanaf begin april draait onze webshop op de gloednieuwe Magento 2 omgeving. Het heeft wat uren gekost maar we zijn bijzonder trots op het eindresultaat. De site heeft duidelijk gewonnen aan snelheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. En dat is nu net waar we altijd naar op zoek zijn. Ook de mobiele en tablet gebruiker kan nu nog beter navigeren op onze shop. 

April: Ping ! De eerste order is een feit. Na een informatief telefoongesprek mogen we de eerste order op onze vernieuwde webshop noteren. Mw. Kallen uit Nijkerk wensen wij veel plezier van de LED statafel van SfeerStudio.