Over BuitenCompleet

Welkom bij BuitenCompleet, onderdeel van CompleetShops. Ben jij op zoek naar de meest uiteenlopende tuinartikelen? Dan vind je alles wat je nodig hebt bij ons. Wij zijn namelijk jouw ervaren partner online voor de aankoop van buitenartikelen. Of je nu kleine accessoires zoekt om je buitenruimte meer sfeer te geven of juist zoekt naar mogelijkheden om je hele tuin aan te pakken: wij hebben het voor je! BuitenCompleet biedt alles om jouw buiten compleet te maken.

 

Het ontstaan van BuitenCompleet

BuitenCompleet is een initiatief van CompleetShops, waar diverse webwinkels toe behoren. Het idee voor de webwinkel ontstond in de zomer van 2015, waarna wij direct contact hebben gezocht met onze designers. Het doel was helder: een complete webwinkel met tuinartikelen in een heldere, vriendelijke en vooral ruime omgeving. Begin 2016 kon de webwinkel dan echt de lucht in met een mooi assortiment producten voor particuliere tuinen, terrassen, balkons en bedrijfstuinen. In de zomer van 2017 werd BuitenCompleet opnieuw aangepakt. Het was nodig om de webwinkel te vernieuwen en te zorgen voor meer online veiligheid voor onze klanten. Tijdens dit proces werden er in februari nieuwe artikelen aan ons online aanbod toegevoegd, waaronder de exclusieve Quoco producten. Uiteindelijk werd de splinternieuwe, optimaal beveiligde webwinkel van BuitenCompleet gelanceerd in april 2018.

 

De toekomst van BuitenCompleet

Wie een succesvolle webwinkel wil zal moeten blijven werken aan de online omgeving. Dit is dan ook precies wat wij doen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten veilig kunnen shoppen bij BuitenCompleet. Veiligheid staat bij ons dan ook centraal en wij houden alle ontwikkelingen in de gaten. Daarnaast willen wij onze klanten ook kunnen voorzien van het beste advies. Dit kan natuurlijk alleen wanneer wij zelf optimaal op de hoogte zijn – en blijven – van de branche. Wij houden de nieuwste trends, merken en ontwikkelingen nauw in de gaten, zodat wij onze klanten altijd het beste kunnen garanderen. Uiteindelijk willen wij van BuitenCompleet dé beste webwinkel maken die er binnen de branche te vinden is. Daar zetten wij ons dagelijks voor in.

 

Het assortiment van BuitenCompleet

Ons online assortiment blijft groeien. Zoek je naar goede opbergmogelijkheden voor in de tuin? Dan bieden wij tuinkasten, tuinkisten, kliko ombouwen, houtopslag en fietsenbergingen. Extra lang van je tuin genieten? Dan kun je bij ons terecht voor goede tuinverwarming en aangename tuinverlichting. Natuurlijk kun je ook uitstekend bij BuitenCompleet terecht voor buitenkeukens, leuke tuinaccessoires, led meubelen en alles voor een goed tuinonderhoud. Neem gerust een kijkje in het brede assortiment van BuitenCompleet.