Fietsenbergingen voor elektrische fietsen: extra hoogte!

Blog BuitenCompleet Fietsenberging elektrische fiets

Fietsenbergingen voor elektrische fietsen zijn op veel punten goed te vergelijken met de rijwielbergingen voor reguliere fietsen. Toch is er wel een belangrijk verschil en dat is de hoogte. Fietsenbergingen voor reguliere fietsen zijn in de meeste gevallen 130 centimeter hoog. De speciale fietsenbergingen voor elektrische fietsen hebben een hoogte van 141 centimeter. BuitenCompleet, initiatief van CompleetShops, heeft een mooi assortiment fietsenbergingen voor elektrische fietsen voor je online staan.

Diverse soorten fietsenbergingen in ons assortiment

Het is uiteraard in alle gevallen verstandig om je fiets goed te beschermen, onder meer tegen negatieve invloeden van het weer en natuurlijk diefstal. Dit geldt zeker niet alleen voor elektrische fietsen. Binnen ons online assortiment kun je diverse soorten fietsenbergingen vinden, ook voor reguliere fietsen. Heb je een berging nodig voor een motor of bijvoorbeeld een scootmobiel? Ook dan ben je bij ons zeker welkom. Wil jij je elektrische fiets veilig kunnen stallen? Dan zijn de fietsenbergingen met een hoogte van 141 centimeter hier uitstekend geschikt voor.

De juiste breedte kiezen voor een fietsenberging

Blog Fietsenberging voor elektrische fiets

Fietsenbergingen voor elektrische fietsen hebben een grotere hoogte. De bergingen voor de scootmobiel zijn nog weer wat hoger en die voor motoren zijn nóg hoger. Zo kun je de hoogte van de berging altijd goed aanpassen op de inhoud. Maar hoe zit dit precies met de breedte? Fietsen worden in de rijrichting in de fietsenberging geplaatst. Hoe meer fietsen je erin wilt plaatsen, hoe breder de fietsenberging moet zijn. Wanneer je slechts een enkele elektrische fiets in de berging wilt plaatsen, dan is een breedte van 125 centimeter voldoende. Wil je bijvoorbeeld drie fietsen in de berging kunnen plaatsen? Dan heb je een fietsenberging nodig met een breedte van minimaal 175 centimeter.

Fietsenbergingen speciaal voor elektrische fietsen

Binnen ons assortiment vind je diverse praktische fietsenbergingen voor elektrische fietsen. Steeds meer mensen zijn in het bezit van een elektrische fiets. Enkele jaren geleden kozen eigenlijk alleen ouderen voor elektrische fietsen, maar in deze tijd gaan zelfs jongeren op een elektrische fiets naar school. Tijden veranderen! Natuurlijk is het belangrijk om de elektrische fiets goed op te bergen, zodat deze beschermd wordt tegen diefstal, tegen weersinvloeden en andere negatieve factoren. Je kunt een speciale elektrische fietsen berging kopen die zorgt voor een optimale bescherming van de fiets op alle vlakken. Onze fietsenbergingen speciaal voor elektrische fietsen zorgen voor een goede ventilatie, maar houden regenwater effectief buiten. Elektrische fietsen worden vaak uit tuinen gestolen. Natuurlijk helpen onze fietsenbergingen ook om diefstal van de elektrische fiets(en) te voorkomen.

Wil jij een fietsenberging voor elektrische fietsen?

Heb jij een elektrische fiets in huis of zelfs meerdere exemplaren binnen het gezin? Dan wil je deze kostbare fietsen natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Dit doe je makkelijk met de speciale fietsenbergingen voor elektrische fietsen. Je kunt eenvoudig online bestellen bij BuitenCompleet. Indien gewenst kunnen wij de fietsenberging ook op locatie monteren voor je. Wil je meer weten over de fietsenberging voor elektrische fietsen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of advies.