Fietsenberging: 4 varianten van BuitenCompleet

Blog fietsenberging kopen

Een fietsenberging in de tuin of bij de caravan op de camping is altijd prettig. Je wilt niet dat je eigendommen openbaar en onbeheerd te kijk staan. Bij BuitenCompleet, één van de webwinkels van CompleetShops, kun je een kwalitatief hoogwaardige fietsenberging kopen die goed bij je past. Wij hebben diverse soorten fietsenbergingen in ons online assortiment. Hieronder vind je een overzicht van de 4 belangrijkste varianten.

 

1. Berging voor de motor

Je kunt natuurlijk voor diverse oplossingen in de buitenruimte zorgen voor het veilig opbergen van je eigendommen. Zo kan het voldoende zijn om gebruik te maken van een tuinkist, bijvoorbeeld. Toch, als je een motor hebt die je wilt beschermen tegen weersinvloeden en diefstal, dan heb je een betere oplossing nodig. Je kunt dan een speciale berging voor de motor aanschaffen. Wij bieden diverse varianten voor het veilig wegzetten van grotere objecten. Ook voor de motor hebben wij de juiste oplossing in huis.

 

2. Fietsenberging voor traditionele fietsen

Fietsen zijn maar al te vaak het doelwit van verkeerd publiek. Jaarlijks worden er in ons land volgens de Fietsbond tussen de 468.000 en 772.000 fietsen gestolen. Het is natuurlijk heel zuur als je fiets gestolen wordt, zeker als je geen fietsverzekering hebt. Je kunt je fiets daarom altijd het best zo veilig mogelijk opbergen, achter slot en grendel en uit het zicht. Dit doe je eenvoudig met een fietsenberging voor traditionele fietsen.

 

3. Berging voor de scootmobiel

Mensen die een scootmobiel bezitten zijn hier in de meeste gevallen geheel of gedeeltelijk afhankelijk van. Veel mensen met een scootmobiel kunnen de deur niet uit zonder de scootmobiel. Het is dan ook een persoonlijk drama wanneer de scootmobiel gestolen wordt. Een reguliere tuinkast is in de meeste gevallen te klein, maar dat betekent zeker niet dat er helemaal geen oplossingen zijn. Onder de fietsenbergingen zijn namelijk ook speciale bergingen voor scootmobielen te vinden. Ideaal om diefstal van de scootmobiel te voorkomen én om de scootmobiel te beschermen tegen de weersinvloeden.

Fietsenberging kopen blog

 

4. Fietsenberging voor elektrische fietsen

Tegenwoordig zijn steeds meer mensen in het bezit van een elektrische fiets. Voorheen werd de elektrische fiets vooral gebruikt door mensen die door gezondheidsproblemen niet meer op een reguliere fiets konden fietsen. Echter, de grote voordelen van elektrisch fietsen hebben ervoor gezorgd dat deze steeds vaker wordt aangeschaft door een steeds breder en gevarieerder publiek. Een elektrische fiets is prijziger dan een traditionele fiets. Je wilt er dan ook niet aan denken dat de fiets snel gaat roesten doordat deze voortdurend in de regen staat of dat de elektrische fiets gestolen wordt. Dit kun je effectief voorkomen met een fietsenberging voor elektrische fietsen.

 

Welke fietsenberging is het meest geschikt?

In het online assortiment van BuitenCompleet zijn veel varianten fietsenbergingen te vinden. Welke is nu het meest geschikt voor jouw doeleinde? Als je er zelf online niet uitkomt, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij adviseren je graag bij het doen van je aankoop in onze webwinkel door je alle nodige informatie te geven over de verschillende fietsenbergingen.