QUOCO | Origineel koken, bakken of grillen

blog quoco

Quoco® is een veelzijdige manier om van het buitenleven te genieten. Op een andere manier laat Quoco® je koken, bakken, grillen en barbecueën ervaren. Genieten van de Quoco® begint al voor dat je start met eten bereiden en gaat daarna nog door te genieten van het vuur en de warmte. Het is een 3 in 1 product waarbij je een buitenkeuken, barbecue en vuurhaard in één, uniek designproduct hebt. 

sokkel Quoco

De sokkel van de Quoco Piatoo

De mooie sokkel is de basis van de Quoco Piatoo, uniek en multifunctioneel. Door de indeling kan een gedeelte gebruikt worden om hout op te slaan, terwijl het bovenste gedeelte kan dienen voor kookbenodigdheden. Daarnaast beschikt het onderstel over een as-schuif waardoor je de schaal makkelijk schoon kunt maken en de zuurstoftoevoer geregeld kan worden.

Quoco®  staat voor functioneel, stijlvol en design. Door gebruik te maken van hout, briketten of houtskool, in een ronde bolle schaal is de verwarming van de plaat optimaal en kan er gespeeld worden met de verschillende temperatuurzones. Naast de ronde Carbonsteel bakplaat kan er ook gekozen worden voor verschillende accessoires waaronder een draaibare grillplaat om een extra dimensie te geven aan het koken of bijvoorbeeld een designbijzettafel met werkblad om het buiten-koken en leven compleet te maken.

De blikvanger in je tuin 

De Quoco Piatto is het stralende middelpunt in je tuin. Het roestkleurige staal zorgt voor een stoere en unieke uitstraling. De ronde vorm zorgt voor een optimale verwarming van de plaat.

Cortenstaal

Cortenstaal wordt gekenmerkt door de typische roestkleur. Het staal verkleurt na aankoop nog verder en zal een steeds bruinere kleur gaan aannemen, wat zorgt voor een rustieke uitstraling. 

quoco met grill

Quoco buiten koken

Het gebruik

Het is bij de Quoco Piatto mogelijk om op de bovenkant van de schaal te bakken, maar je kan ook grillen met de Quoco Grill. Dit is een speciaal rooster dat te bevestigen is in het midden van de schaal. Deze is optioneel te bestellen en geeft een extra dimensie aan het koken met de Quoco Piatto. Het rooster is tevens draaibaar en zorgt voor extra ruimte tijdens het koken. 

Een Quoco kan gebruikt worden als haard, barbecue en buitenkoken. Ook kan je zelf bepalen of je hout, kolen of briketten gebruikt! 

Quoco® is naast een functioneel product ook een lust voor het oog. Het is een kunstwerk die in iedere omgeving past en weinig onderhoud nodig heeft. De plaat is zo ontworpen dat het vet en de olie naar het vuur toelopen. Het onderstel kan door middel van stelvoetjes perfect stabiel geplaatst worden. De schaal staat op de open sokkel en kan daardoor gemakkelijk horizontaal geplaatst worden. 

Montage is eenvoudig doordat de Quoco Piatto uit losse elementen bestaat en schroeven niet nodig zijn.

Quoco Piatto is verkrijgbaar in 3 maten

Quoco Piatto Medium 84 cm
Quoco Piatto Large 94 cm
Quoco Piatto XL 130 cm

Daarnaast is de Quoco Piatto ook verkrijgbaar als een tafelmodel. Het onderstel heeft een afmeting van 50cm x 150 cm en een hoogte van 76cm. Afmeting van de bakplaat is dan 84cm of 94 cm.

Quoco®, enjoy outdoor living.

Nieuwsgierig geworden?

Neem voor meer informatie en een gedetailleerde uitleg over de producten eens een kijkje op deze pagina!